Contul oficial de Facebook al clubului PSG a transmis, fără drepturi, meciul pe care formaţia franceză l-a jucat, marţi, la Manchester, cu United, în Liga Campionilor, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Imaginile, preluate de la un post brazilian, care transmitea prin Facebook Watch, au fost urmărite de câteva sute de mii de utilizatori, spre nemulţumirea deţinătorului oficial de drepturi în Franţa, RMC Sport, care plăteşte 350 de milioane de euro pe sezon pentru Liga Campionilor.

PSG deţine dreptul de a transmite meciurile echipei pe Facebook, dar numai în Brazilia. Potrivit Le Parisien, "vizibilitatea" în Franţa ar fi fost posibilă din cauza unei erori tehnice. 

Manchester United a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), de PSG, în manşa I a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. 

Fundaşul Kimpembe a marcat, în minutul 53, după un corner executat de Di Maria, primul său gol din carieră pentru PSG. În minutul 60, Mbappe a înscris al doilea gol al oaspeţilor, după un contraatac şi o pasă primită de la Di Maria.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.