Tehnicianul dinamovist Cosmin Contra a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu Astra Giurgiu, scor 1-1, că echipa sa a jucat slab şi că jucătorii sunt marcaţi de situaţia în care se află.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Slab, o primă repriză în care am avut dominare teritorială, dar fără să punem în pericol poarta adversă. Am avut posesie prelungită dintr-o parte în alta a terenului, dar n-am avut niciun jucător care să facă ceva diferit în ultimele 25-30 minute. Nicio acţiune individuală, centrare bună, un şut, din păcate jucătorii sunt marcaţi de ce se întâmplă, de locul în clasament. Primim un gol foarte uşor, revenim în joc, orice echipă putea să câştige. Un rezultat echitabil, care nu mulţumeşte pe nicio echipă", a spus Contra, potrivit telekomsport.ro.

De cealaltă parte, Eugen Neagoe a ironizat echipa Dinamo şi a precizat că Astra ar fi trebuit să beneficieze de un penalti.  "Cel mai tare m-a supărat că nu am câştigat. Băieţii au făcut un efort fantastic, am jucat cu o echipă bună, lăudată după perioada de transferuri, când au transferat de la Manchester City şi Villarreal şi în prima repriză nu au dat un şut pe poartă. Pe băieţi i-am felicitat, inclusiv pe Budescu, un jucător foarte valoros, care a făcut un efort fantastic. Mă supără penaltiul, dar mai supărat sunt că am primit gol. Nu trebuia să ne speriam, puteam să mai marcăm. Dar penaltiul clar nu ni s-a acordat. Acum nu ştiu dacă Chivulete a văzut sau nu a văzut, ce să fac? Dar noi am pierdut două puncte azi, pentru că probabil marca din penalti”, a afirmat Neagoe, potrivit digisport.ro.

Formaţia Dinamo a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), cu echipa Astra Giurgiu, într-un meci restant din etapa a noua a Ligii I.

Partida ar fi trebuit să se dispute luna trecută, dar a fost amânată din cauza cazurilor de coronavirus de la Astra.

Au marcat Gueye ’57 pentru gazde şi V. Gheorghe ’47 pentru oaspeţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.