Selecţionerul Cosmin Contra a declarat că meciul cu Insulele Feroe de marţi, din preliminariile Euro-2020, trebuie tratat cu mare seriozitate, subliniind că nu mai există echipe mici în Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu cred că ceea ce s-a întâmplat în Malta a fost poate o zi mai slabă prinsă de echipa din Insulele Feroe. Din ce am analizat eu, e o echipă bine aşezată în teren. Din punct de vedere tactic, în deplasările cu echipele mai bune din Europa, joacă un sistem cu cinci fundaşi, patru mijlocaşi şi un singur atacant, încearcă să se închidă cât mai bine, să închidă bine culoarele, să joace mult pe contraatac. Se bazează foarte mult pe fazele fixe, când au asemenea faze, sunt foarte periculoşi, au jucători foarte înalţi şi masivi. Dar cred că până la urmă trebuie să fim atenţi, nu mai există echipă mică în Europa în momentul de faţă şi fiecare meci trebuie să îl tratăm cu cea mai mare seriozitate” a declarat selecţionerul

El a subliniat că vor fi modificări în formula de start a echipei naţionale pentru acest meci: ”E clar că vom aduce jucători proaspeţi, sigur că vor apărea jucători noi în acest meci. A fost vorba de trac la început, s-au pierdut puţin în prima repriză cu Suedia. Dar în partea a doua au reuşit să facă ceea ce trebuiau să facă de la început”, a precizat Contra.

Marţi, 26 martie, de la ora 21:45, România întâlneşte Insulele Feroe, în al doilea joc din preliminariile EURO 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.