Tehnicianul Constantin Schumacher şi-a reziliat contractul cu Petrolul Ploieşti, a anunţat clubul ploieştean pe site-ul oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Constantin Schumacher nu mai este, începând de astăzi, antrenorul principal al echipei noastre, ca urmare a solicitării tehnicianului ajungându-se la un acord privind încetarea pe cale amiabilă a relaţiilor contractuale. De asemenea, şi angajamentul antrenorului secund Dragoş Radu s-a încheiat prin acordul părţilor", a anunţat clubul ploieştean.

Până la stabilirea noii componenţe a staffului tehnic, şedinţele de pregătire ale petroliştilor vor fi conduse de către preparatorul fizic Cristian Dragotă şi de antrenorul secund Cătălin Grigore.

Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În vârstă de 39 de ani, Schumacher preluase echipa Petrolul la începutul acestui an.

Petrolul ocupă ultimul loc în clasamentul play-out-ului Ligii I, cu patru puncte, iar vineri a fost învinsă, pe teren propriu, de CSMS Iaşi, scor 2-1. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.