Lupătorul Conor McGregor a fost condamnat la plata unei amenzi de 1.000 de euro, după o altercaţie într-un bar din Dublin, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Imagini publicate în luna august au arătat cum McGregor, 31 de ani, a lovit în figură un bărbat, care a refuzat băutura pe care i-a oferit-o.

În faţa instanţei, McGregor a pledat vinovat pentru incidentul din 16 aprilie.

"Ceea cea am făcut a fost foarte greşti şi aş vrea să cer din nou iertare părţii vătămate, azi, în faţa instanţei. Vă asigur că nu se va mai întâmpla aşa ceva", a declarat luptătorul.

Victima, Desmond Keogh, a transmis instanţei că acceptă scuzele şi că nu doreşte să depună mărturie.

În martide, McGregor a fost reţinut la Miami după ce i-a distrus telefonul unui fan, care ulterior a renunţat la plângere.

În 2018, McGregor a fost obligat să urmeze cursuri de stăpânire a furiei şi să presteze cinci zile în folosul comunităţii, după ce a atacat un autovehicul în care se aflau mai mulţi luptători UFC, între care Khabib Nurmagomedov.

Conor McGregor şi-a făcut debutul în artele marţiale mixte în 2007 şi şi-a anunţat retragerea prima dată în aprilie 2016, dar a revenit asupra deciziei la scurt timp, înainte de a lupta cu Khabib Nurmagomedov, doi ani mai târziu. În martie, el şi-a anunţat din nou retragerea, dar s-a răzgândit din nou, precizând că va lupta iar, în ianuarie 2020.

El a fost campion al UFC în 2015 şi 2016, câştigând 21 din cele 25 de lupte disputate în artele marţiale mixte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.