Lupătorul Conor McGregor a fost condamnat la plata unei amenzi de 1.000 de euro, după o altercaţie într-un bar din Dublin, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Imagini publicate în luna august au arătat cum McGregor, 31 de ani, a lovit în figură un bărbat, care a refuzat băutura pe care i-a oferit-o.

În faţa instanţei, McGregor a pledat vinovat pentru incidentul din 16 aprilie.

"Ceea cea am făcut a fost foarte greşti şi aş vrea să cer din nou iertare părţii vătămate, azi, în faţa instanţei. Vă asigur că nu se va mai întâmpla aşa ceva", a declarat luptătorul.

Victima, Desmond Keogh, a transmis instanţei că acceptă scuzele şi că nu doreşte să depună mărturie.

În martide, McGregor a fost reţinut la Miami după ce i-a distrus telefonul unui fan, care ulterior a renunţat la plângere.

În 2018, McGregor a fost obligat să urmeze cursuri de stăpânire a furiei şi să presteze cinci zile în folosul comunităţii, după ce a atacat un autovehicul în care se aflau mai mulţi luptători UFC, între care Khabib Nurmagomedov.

Conor McGregor şi-a făcut debutul în artele marţiale mixte în 2007 şi şi-a anunţat retragerea prima dată în aprilie 2016, dar a revenit asupra deciziei la scurt timp, înainte de a lupta cu Khabib Nurmagomedov, doi ani mai târziu. În martie, el şi-a anunţat din nou retragerea, dar s-a răzgândit din nou, precizând că va lupta iar, în ianuarie 2020.

El a fost campion al UFC în 2015 şi 2016, câştigând 21 din cele 25 de lupte disputate în artele marţiale mixte.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.