Ramzi Safuri şi Sagiv Jehezkel, fotbalişti israelieni legitimaţi la Antalyaspor, au refuzat să participe la meciul cu echipa Gaziantep FK, antrenată de Marius Şumudică şi la care evoluează Alexandru Maxim, Denis Drăguş şi Florin Niţă, din cauza minutului de reculegere pentru palestinieni, relatează RMC Sport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Veştile rele din Israel au făcut aproape imposibil să se joace fotbal. Grupul respectă dorinţa noastră şi ne susţine total. În plus, ni s-a spus că la meci va exista o ceremonie de condamnare a statului Israel şi, ca jucători ai echipei naţionale nu avem intenţia să participăm sau să ne aflăm în stadion”, au precizat fotbaliştii, vineri, într-un comunicat.

“Le-am spus clar asta conducătorilor clubului şi ei respectă decizia noastră. Atitudinea celor de aici faţă de noi este caldă. Sufletele noastre sunt alături de fraţii şi surorile din Israel”.

Antalyaspor a fost învinsă sâmbătă cu scorul de 1-0 de Gaziantep, în deplasare, în etapa a noua a campionatului Turciei. Golul a fost marcat de N’Koulou, în minutul 71. Niţă şi Maxim au fost integralişti la gazde, iar Drăguş a jucat până în minutul 86.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.