Conducătorii echipei Arsenal au acceptat o reducere de peste o treime a salariilor, a anunţat gruparea londoneză, care a sublbiniat că se confruntă cu "una dintre cele mai grele perioade" din istorie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Impactul financiar potenţial este important, noi trebuie să fim responsabii şi să acţionăm acum pentru a proteja Arsenal de ceea ce s-ar putea întâmpla în lunile următoare. Este una dintre cele mai grele perioade din istoria noastră de aproape 134 de ani", a anunţat clubul.

Premier League este suspendată de la mijlocul lunii martie şi cluburile au cerut jucătorilor să-şi reducă salariile cu aproximativ 30 la sută.

Însă niciun acord în acest sens nu a intervenit la Arsenal.

Potrivit presei, jucătorii au respins o reducere de 12,5 la sută a salariului anual, preferând amânarea plăţii unei sume mai mari până la finalul măsurilor de izolare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.