Conducătorii clubului West Bromwich Albion consideră ridicolă oferta de un milion de lire sterline făcută de Watford pentru portarul Ben Foster, informează presa engleză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Transferul lui Ben Foster este important şi pentru viitorul lui Costel Pantilimon. Dacă Watford îşi va asigura seviciile lui Foster, atunci Pantilimon se poate transfera la Aston Villa sau la Nottingham Forest, echipe din liga a doua care îl doresc insistent pe internaţionalul român. Watford nu vrea să se despartă de Pantilimon până nu îşi aduce încă un goalkeeper, deşi are patru portari în lot în acest moment, în frunte cu veteranul Gomes, 37 de ani (şi fără Pantilimon).

Foster a retrogradat cu West Brom, dar conducători clubului nu vor să-l cedeze fără cel puţin zece milioane de lire sterline. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În vârstă de 35 de ani, Foster a jucat sezonul trecut 37 de meciuri în Premier League. El mai are doi ani de contract cu West Bromwich.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.