Într-un comunicat publicat în numele fotbalistului brazilian Marquinhos, căpitanul echipei PSG, se arată că familia lui este bine, după ce hoţii au spart casa jucătorului, informează lesoir.be.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Casa părinţilor jucătorului a fost spartă în timp ce familia lui se afla în reşedinţă, dar nimeni nu a suferit şi toată lumea e bine, mai mult speriată decât să fi păţit ceva rău", se arată în comunicat. Mesajul precizează, de asemenea, că autorităţile franceze au deschis o anchetă.

Familia fundaşului PSG a fost jefuită, duminică seară, la fel casa coechipierului său, Angel Di Maria, în timp ce ei erau pe teren şi jucau în meciul cu FC Nantes.

Di Maria a aflat vestea în timpul meciului şi a fost imediat înlocuit de Maurico Pochettino, pentru a putea fi alături de soţia şi de copiii săi. În cazul lui Marquinhos, mass-media franceză evocă sechestrarea unui părinte timp de patruzeci de minute, pe lângă violenţe psihologice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.