Componenţii echipei naţionale i-au adus un ultim omagiu lui Nicolae Tilihoi, care a murit duminică, la 61 de ani. La meciul amical cu Suedia de la Craiova, de marţi, se va ţine un moment de reculegere în memoria fostului component al "Craiovei Maxima", iar jucătorii echipei naţionale vor evolua cu banderole negre..

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sicriul cu trupul neînsufleţit al fostului mare jucător se află de astăzi la stadionul Ion Oblemenco, iar înmormântarea va avea loc marţi, 27 martie, în jurul prânzului.

O delegaţie a Federaţiei Române de Fotbal a depus o coroană la sicriul fostului internaţional Nicolae Tilihoi. Membri ai Comitetului Executiv FRF împreună cu Rodion Cămătaru, membru al Comisiei Tehnice FRF, Ciprian Paraschiv, manager Dezvoltare Fotbalistică FRF, şi Felix Grigore, manager Competiţii FRF, au consolat familia îndurerată şi şi-au luat rămas bun de la emblematicul jucător al Craiovei Maxima.

În jurul prânzului, autocarul echipei naţionale a sosit la arena ce va găzdui meciul România - Suedia. Întregul lot al primei reprezentativei, alături de staff-ul tehnic, şi-au luat rămas bun de la Nicolae Tilihoi, şi au aprins lumânări în memoria lui.

Meciul amical România - Suedia va avea loc marţi, de la ora 21.30, la Craiova, pe Stadionul Ion Oblemenco, şi va fi transmis de Pro TV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.