Fotbalistul echipei FCSB, Florinel Coman, a declarat duminică seară, după meciul cu CFR Cluj, pierdut cu scorul de 0-2, că formaţia sa ar fi trebuit să beneficieze de un penalti în primele minute şi a ratat ocazii mari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Un meci foarte greu, o echipă cu talie, care joacă minge lungă. Cred că în minutul 4 e penalti la Camora, îi cade mingea pe mână. Şi arbitrul nu a dat. Am avut ocazii foarte mari, din păcate nu am reuşit să băgăm mingea în poartă. Avem un avans de puncte şi trebuie să ţinem de el. Ne gândim la următorul meci, ce a fost în seara asta trebuie să ştergem cu buretele”, a spus Coman.

El a precizat că personal încă nu este în formă maximă, după ce a fost accidentat: “Mai trebuie să mă antrenez suplimentar. Fizic încă nu sunt sută la sută. Am avut o accidentare foarte grea, dar încerc să trec peste”.

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FCSB, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii I. Bucureştenii sunt pe prima poziţie în clasament, cu 30 de puncte, iar clujenii sunt pe trei, cu 27 de puncte.

Au marcat Deac ’35 (penalti) şi Costache ’73. Penaltiul a fost acordat pentru un fault al lui Miron la Vojtus.

În minutul 2, FCSB a cerut fără succes să i se acorde un penalti pentru un cenţ în careu al lui Camora.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.