Comitetul de Organizare al Cupei Mondiale din Qatar a anunţat, miercuri, că a vândut 1,2 milioane de bilete pentru partidele de la competiţia din acest an, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Informaţia a fost prezentată de secretarul general al comitetului, Hassan Al-Thawadi, la Qatar Economic Forum.

În total, s-au înregistrat 40 de milioane de solicitări pentru evenimentul din perioada 21 noiembrie – 18 decembrie. Sunt disponibile trei milioane de locuri.

“Cred că este vorba despre un record în ceea ce priveşte cererile. Oamenii cumpără şi vor să vină, fără îndoială. Vrem să creăm un mediu în care să existe beneficii pentru economie, dar şi care să fie accesibil pentru fani”, a precizat Al-Thawadi.

Unele asociaţii de suporteri s-au declarat îngrijorate de preţurile biletelor de avion şi pentru cazare sau cu privire la drepturile fanilor în bogatul şi conservatorul emirat din Golf.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.