Consiliul Judeţean Cluj a pus în funcţiune, în cadrul stadionului Cluj Arena, noul sistem de administrare a parcării subterane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu o valoare de 758 547 de lei, care cuprinde furnizarea, montarea, instalarea şi mentenanţa, noul sistem integrat de parcare beneficiază de o tehnologie ce permite citirea automată a numerelor de înmatriculare, dar şi eliberarea de tichete imprimate cu coduri de bare pentru vizitatorii de scurtă durată, respectiv carduri de proximitate pentru abonaţi. De asemenea, plăţile pot fi efectuate inclusiv prin card contactless sau telefon cu NFC.

“Am dat în folosinţă noul sistem de parcare, ultramodern, de la Cluj Arena. De acesta vor beneficia atât spectatorii care participă la evenimentele sportive, culturale şi muzicale desfăşurate pe stadion sau la sala polivalentă din proximitate, cât şi cei care ajung în zona centrală şi doresc să-şi parcheze maşina într-un loc sigur, apropiat de zona lor de intres”, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Necesitatea schimbării vechiului sistem de parcaj a fost justificată atât de dorinţa administraţiei judeţene de a ţine pasul cu cele mai noi evoluţii tehnologice, oferind acces la noile tehnologii de plată de pe piaţă, dar şi de intenţia de a elimina orice eventuale probleme tehnice de efectuare a plăţii şi de acces în/din parking, probleme apărute în contextul funcţionării în mod continuu, încă de la inaugurarea stadionului, în 2011.

Parcarea subterană a stadionului Cluj Arena are 303 locuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.