Liga engleză şi cluburile din Premier League au discutat, vineri, despre paşii care ar putea să se facă pentru eventuala reluare a campionatului, atunci când va fi potrivit şi sigur pentru toţi participanţii, se arată într-un comunicat al forului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premier League a subliniat că prioritare sunt sănătatea şi siguranţa jucătorilor, antrenorilor, stafurilor şi suporterilor.

Cluburile şi liga se gândesc la primele acţiuni de după pauza cauzată de pandemia de coronavirus şi au precizat că jucătorii vor reveni la antrenamente şi la meciuri doar în funcţie de dispoziţiile guvernului, ţinând cont de sfaturile medicilor şi după discuţii cu fotbaliştii şi antrenorii.  

La întrunirea de vineri nu s-a luat nicio decizie, ci doar a avut loc un schimb de idei cu privire la “Proiectul Restart”.

Cluburile şi-au reafirmat dorinţa de a încheia sezonul pe teren.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.