La meciul de duminică, dintre RB Leipzig şi Bayer Leverkusen, din Bundesliga, fanii japonezi au fost nevoiţi să părăsească Red Bull Arena deoarece erau asiatici şi potenţiali purtători de coronavirus, conform personalului de securitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce situaţia a fost prezentată pe larg pe reţelele de socializare, RB Leipzig a transmis un comunicat în care regretă "greşeala făcută".

Clubul şi-a justificiat eroarea pe fondul temerilor legate de coronavirus: "În conformitate cu recomandările institutului Robert-Koch, personalul de securitate a fost instruit să intensifice controalele privind intrarea în stadion a unor anumite grupuri, din cauza unui potenţial risc".

De asemenea, conducătorii RB Leipzig au anunţat că vor încerca să ia legătura cu fanii vizaţi pentru a-i invita la următorul meci de pe teren propriu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.