Clubul Manchester City a depus o plângere după ce un suporter al echipei Livepool ar fi scuipat staff-ul "cetăţenilor", la derbiul care a avut loc, duminică, în Premier League, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clubul gazdă, Liverpool, a deschis propria anchetă în acest caz.

Antrenorul oaspeţilor, Pep Guardiola, a declarat că nu a ştiut de incident în timpul meciului, dar a fost informat ulterior de staff-ul său.

"Nu ştiu ce s-a întâmplat. Am auzit ceva din rândul publicului, ceva neplăcut pentru staff. Dar nu ştiu exact ce anume. Nu am văzut imaginile. Sunt sigur că Liverpool va lua măsuri împotriva acestei persoane. Clubul Liverpool este superior acestui tip de comportament. Nimic nu-mi va schimba admiraţia pentru acest club. A fost aceeaşi poveste acum doi, trei ani, când am venit aici şi ne-au distrus autobuzul (n.r. - în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, în 2018). Este vorba doar de anumite persoane, nu de Liverpool", a spus el.

Formaţia Liverpool a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Manchester City, într-un meci din etapa a şaptea a campionatului Angliei.

Au marcat Mane ’59 şi Salah ’76 pentru gazde, respectiv Foden ’69 şi De Bruyne ’81 pentru oaspeţi.

Lider în clasament este Chelsea Londra, cu 16 puncte. Liverpool ocupă locul doi, cu 15 puncte, iar Manchester City este pe trei, cu 14 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.