Clubul Brescia a fost amendat, marţi, cu suma de 10.000 de euro de liga italiană, după ce suporterii au scandat "Napoli coronavirus", la meciul din etapa a XXV-a a Serie A, informează lesoir.be.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit comunicatului ligii, gruparea din Brescia a fost sanţionată pentru "scandări vulgare, jignitoare şi repetate ale suporterilor la meciul dintre cele două formaţii".

Meciul a avut loc vineri, zi în care a început să se înmulţească numărul de cazuri de imbolnăvire cu coronavirus în nordul Italiei.

Duminică, suporterii echipei Brescia şi-au cerut iertare, într-un comunicat.

"Ne-am gândit doar la o coregrafie copilărească şi la scandări care nu fac rău nimănui. Dar ne dăm seama de greşeala noastră întrucât ţara se găseşte în faţa unei posibile extinderi a acestei boli. Prezentăm scuzele noastre familiilor italiene afectate", se arată în comunicatul fanilor.

Napoli s-a impus la Brescia, cu 2-1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.