Clubul Astra Giurgiu a dat publicităţii, luni, un comunicat, care prezintă greşelile de arbitraj de la meciul cu CSU Craiova, între care un penalti neacordat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Dacă aşa este <moda>, nu suntem de acord cu ea! Nu trebuie ca o echipă să fie dezavantajată flagrant, aşa cum a fost cazul Astrei la Craiova şi să facă apoi presiune mediatică, pentru a spera că astfel de episoade nu se vor repeta… Sperăm în continuare doar într-un climat normal, în care fotbalul să fie încurajat, creşterea valorică să se vadă pe teren, iar ierarhiile să fie stabilite firesc, fără influenţa unor <factori externi>! Din păcate, la Craiova nu a fost aşa, întâmplător sau nu, această situaţie apărând exact odată cu startul play-off-ului! Ce să înţelegem? Că până acum a <fost linişte>, dar acum încep <furtunile>? Că sunt alte interese privind ierarhiile? Ar trebui să vorbim despre <intenţie> sau despre <greşeală>? Cum poate fi explicată decizia neacordării unui penalty recunoscut şi de jucătorul advers? A acordării unor cartonaşe galbene, pentru echipa noastră, venite în urma unor faulturi nesancţionate ale adversarilor (situaţia lui Zoua)? A <trecerii cu vederea> a unor atacuri care au depăşit <limitele> (revedeţi lovitura primită de Bejan)? Şi multe altele… Nu se pot explica şi este trist că, la ieşirea din teren, unii arbitri privesc în gol, pe lângă partenerii de întrecere sau evită să explice deciziile luate! Nu acesta este spiritul fotbalului!", se arată în comunicatul citat.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din prima etapă a play-off-ului Ligii I. Cele două echipe au fost adversare şi în ultima etapă a sezonului regulat, când câştigătoare a fost Astra, scor 2-1. Golul a fost marcat de Koljici, în minutul 17.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.