Clubul ACS Poli Timişoara a anunţat, joi, într-un comunicat, că nu mai are voie să folosească vestiarele şi spaţiile în care îşi avea birourile la Stadionul Dan Păltinişanu, potrivit unei decizii a Consiliului Judeţean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În cursul zilei de 26 iulie, ni s-a comunicat din partea Consiliului Judeţean Timiş că nu vom mai putea utiliza vestiarele şi birourile de la stadionul Dan Păltinişanu. Echipele noastre îşi vor continua antrenamentele în cadrul bazei sportive, iar în cel mai scurt timp se vor găsi soluţiile pentru asigurarea spaţiilor necesare pentru depozitarea echipamentelor şi materialelor sportive. Le mulţumim tuturor celor care ne-au sprijinit în această perioadă, iar timpul îi va răsplati cu ceea ce merită pe toţi cei care doresc, fără sorţi de izbândă, răul clubului Poli Timişoara. Perioada de peste 50 de ani petrecută de Poli pe acest stadion a fost terfelită de nişte funcţionari vremelnici, care vor rămâne în memoria suporterilor ca nişte personaje satisfăcute că pot scoate din vestiare zeci de sportivi, seniori sau juniori. Indiferent de aceste oprelişti, clubul nostru va continua să lupte pentru revenirea în elită.
Simplii funcţionari trec. Poli rămâne!", se arată în comunicatul clubului, postat pe Facebook.

ACS Poli Timişoara a retrogradat în Liga a II-a la finalul ediţiei trecute a campionatului.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.