Clubul Leicester City a anunţat, duminică, demiterea antrenorului francez Claude Puel, echipa urmând să fie condusă de secunzii Mike Stowell şi Adam Sadler, până la numirea unui nou tehnician, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Puel a preluat formaţia engleză în 25 octombrie 2017, înlocuindu-l pe Craig Shakespeare, şi a condus-o timp de 16 luni. Însă percursul slab din ultima perioadă, cu şase înfrângeri şi un egal în ultimele şapte emicuri, i-a convins pe conducătorii clubului să-l dea afară pe antrenor.

Ultimul rezultat a fost un eşec clar, Leicester fiind întrecută, sâmbătă, cu 4-1, pe teren propriu, de Crystal Palace. Bilanţul tehnicianului francez este de 56 de meciuri în Premier League, cu 19 victorii, 13 rezultate de egalitate şi 24 de înfrângeri. El avea contract până în 2020.

Leicester este pe locul 12, cu 32 de puncte, la opt puncte de Southampton, clasată pe locul 18, primul retrogradabil.

Înainte de Leicester City, Claude Puel, 57 de ani, a antrenat echipa Southampton. Anterior, el a mai pregătit echipele AS Monaco, OSC Lille, Olympique Lyon şi OGC Nice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.