Portarul Ciprian Tătăruşeanu vrea să plece de la FC Nantes, deoarece nu este mulţumit de metodele de lucru ale noului antrenor principal, Miguel Cardoso, a scris Presse-Océan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Tătăruşanu şi Nicolas Pallois, doi jucători experimentaţi, vor să schimbe aerul", a scris publicaţia regională, deoarece sunt în dezacord cu noul staf portighez al echipei.

"Noul antrenor vrea să controleze totul şi impune o mare rigoare la echipă", a adăugat sursa citată, care a menţionat că Tătăruşanu şi fundaşul Pallois nu agreează metodele antrenorului.

Cardoso, care a venit la Nantes în iunie, în locul italianului Claudio Ranieri, după ce anul trecut a antrenat pe Rio Ave, i-a exclus deja din lot pe Kolbeinn Sigthorsson, Alexander Kacaniklici, Anthony Walongwa şi Yassine El Ghanassy, pe care i-a trimis să se pregătească alături de jucătorii de la echipa a doua.

Portarul naţionalei României, în vârstă de 32 de ani, a ajuns la FC Nantes vara trecută, de la Fiorentina. El mai are un an de contract cu formaţia franceză.


Lire la suite sur : https://www.foot-sur7.fr/399175-nantes-mercato-tatarusanu-pallois-depart 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.