Jucătorul echipei ASA Târgu Mureş, Andrei Ciolacu, a declarat, marţi seară, că i-a cerut scuze stelistului Cornel Râpă pe care l-a accidentat la meciul din etapa a X-a, subliniind că a luat primul cartonaş roşu din carieră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu am avut intenţie, l-am lovit în cădere, am fost şocat şi eu, am vorbit cu Cornel, mi-am cerut scuze, mi-a spus că este ok, este o lovitură normală la fotbalişti. Nici nu am mai luat roşu în cariera mea. Nu am crezut că este ceva grav, dar când am văzut sânge...Îmi cer scuze, bine că nu a fost ceva grav. Sper să nu se exagereze, noi nu vrem să ne lovim aşa, mai ales la un meci fără miză, cum a fost azi", a declarat Ciolacu la Digisport.

El a adăugat că nu ştie dacă mai rămâne la ASA, deoarece "în cinci luni trebuia luat un salariu măcar".

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Formaţia Steaua a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 4-1 (1-0), echipa ASA Târgu Mureş, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I, partidă la care de la gazde au fost eliminaţi doi jucători.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Bawab ’17, Chipciu ’49, Popadiuc ‘51 şi Onţel '67. Pentru gazde a înscris Gorobsov, în minutul 90, din penalti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.