Antrenorul echipei FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, a declarat, miercuri seară, că formaţia ilfoveană va trata cu mare seriozitate dubla de baraj, deoarece doreşte să rămână şi sezonul viitor în Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Meritam să câştigăm meciul cu UTA (0-0), am făcut un joc foarte bun. Indiferent de celelalte meciuri, noi ne-am dorit să câştigăm şi meritam cele trei puncte. Vom trata cu mare seriozitate acest baraj, ne dorim să fim şi la anul în prima ligă. Dacă tratezi cu indiferenţă echipele, se poate întâmpla orice. Ne vom pregăti foarte bine pentru acest baraj", a declarat Ciobotariu, la televiziunile care transmit Liga I.

FC Voluntari a remizat cu UTA Arad, scor 0-0, şi va evolua la barajul pentru menţinerea în Liga I cu o echipă din Liga II, ce urmează să fie stabilită după ultima etapă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.