Tehnicianul echipei Hermannstadt, Liviu Ciobotariu, a declarat duminică seară, după meciul cu FCSB, scor 1-0, că formaţia sa a avut o evoluţie foarte bună şi ar fi putut să mai înscrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“O victorie de moral. Aşteptam demult această victorie. În ultimele partide am tot avut evoluţii oscilante. Astăzi am făcut un joc foarte bun, am fost foarte bine organizaţi defensiv, ne-am creat şi trei sau patru ocazii de a marca, am avut şi şansă. Îi felicit pe jucători pentru modul cum s-au luptat, cum au gestionat fiecare minut al jocului. Cred că puteam să mai marcăm pe contraatac, dar n-am fost inspiraţi la finalizare”, a spus Ciobotariu pentru posturile care transmit Liga I.

Formaţia FCSB a fost învinsă, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I, arbitrat de Cătălin Popa.

A marcat Pires, în minutul 12, dintr-un penalti acordat pentru o intervenţie a lui Vlad la Bagaric.

În minutul 67, un gol al lui Buziuc a fost anulat pentru ofsaid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.