Ciclistul Matt Walls a avut parte de de un incident grav în timpul Jocurilor Commonwealth-ului, duminică, la Londra. El a ajuns cu bicicleta în tribună, printre spectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În timpul cursei de scratch care se desfăşura duminică, la Londra, pe Lee Valley VeloPark, Matt Walls a fost implicat într-un accident teribil. Campionul olimpic în vârstă de 24 de ani a fost propulsat în afara pistei după un contact cu un grup de ciclişti căzuţi şi a intrat cu bicicleta în tribună, printre spectatori.

Matt Walls s-a accidentat şi a fost tratat chiar la locul impactului timp de mai bine de o jumătate de oră, fiind apoi transportat la spital pentru verificări.

Alţi doi ciclişti participanţi la cursă – Matt Bostock (Insula Man) şi Derek Gee (Canada), au fost duşi la spital pentru teste.

ŞI câţiva spectatori au fost afectaţi de impact, iar unul dintre ei a fost transportat la spital într-un cărucior cu rotile. În incident au fost implicaţi opt ciclişti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.