Mijlocaşul CSU Craiova Alexandru Cicâldău a declarat că nu se va bucura dacă va marca împotriva fostei sale echipe FC Viitorul, în meciul de sâmbătă. "O să le mulţumesc mereu celor de acolo pentru că m-au format ca jucător", a spus el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E un meci ca oricare altul. Soarta m-a pus să joc împotriva foştilor colegi, majoritatea fiindu-mi prieteni. Suntem două echipe care încercăm să jucăm fotbal. Şi la ultimul meci au fost multe goluri, a ieşit un meci spectaculos, cred că şi acum va fi la fel. Voi intra pe teren şi sper să câştige echipa. Nu contează dacă voi marca eu sau nu. (n.r. - dacă se va bucra în cazul în care va înscrie) Nu. Mereu va exista respect şi o să le mulţumesc mereu celor de acolo pentru că m-au format ca jucător", a declarat Cicâldău.

Meciul CSU Craiova - FC Viitorul va avea loc, sâmbătă, de la ora 21.00, în etapa a IX-a a Ligii I.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.