Jucătorul formaţiei PSG Eric-Maxim Chupo-Moting a reuşit o "performanţă" rară pentru un atacant, să împiedice marcarea unui gol de către echipa sa, în meciul cu Strasbourg. Fotbalistul a postat, miercuri, un mesaj pe reţelele de socializare, în care îşi cere iertare pentru eroarea comisă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Viaţa este formată din suişuri şi coborâşuri. Nu pot schimba ceea ce s-a întâmplat, dar sigur voi încerca să fac mai bine. Vreau să le cer iertare celor pe care i-am dezamăgit, dar erorile sunt umane, mai ales în sport. (...) Celor care m-au insultat: sper că vă simţiţi mai bine acum şi că v-aţi găsit pacea şi fericirea în viaţa voastră", a scris fotbalistul, pe Instagram.

 

Formaţia Paris Saint-Germain a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Strasbourg, într-un meci din etapa a XXXI-a a campionatului Franţei. Dacă ar fi câştigat, PSG ar fi obţinut titlul în Ligue 1.

PSG a marcat prin Choupo-Moting ’13 şi Kehrer ’82. Pentru Strasbourg au înscris Da Costa ’26 şi Goncalves ’38.

La scoruld e 1-2, Christopher Nkuku a lobat frumos balonul peste portarul Matz Sels, iar mingea se ducea în plasă, însă Chupo-Moting a oprit-o inexplicabil şi incredibil pe linia porţii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.