Căpitanul echipei naţionale a României, Vlad Chiricheş, s-a accidentat duminică în meciul Cremonese – Lazio, şi va lipsi de la următoarele meciuri ale naţionalei, a anunţat duminică seara Federaţia Română de Fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vlad Chiricheş a fost înlocuit în minutul 28 al partidei din Serie A, iar primele examinări făcute de medicii italieni arată că fotbalistul va lipsi o vreme de teren.

"Chiricheş a acuzat o leziune musculară, iar un prim verdict venit în urmă cu câteva minute a făcut ca staff-ul medical al echipei naţionale să considere că nu va putea fi recuperat în timp util pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia şi Herţegovina.

Selecţionerul Edward Iordănescu, împreună cu staff-ul său, va decide în următoarele ore pe cine va chema pentru a-l înlocui în lot pe Vlad Chiricheş.

Echipa naţională a României îi doreşte recuperare rapidă lui Vlad! Te aşteptăm la următoarele partide!", este textul care a apărut pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.