Mijlocaşul Alexandru Chipciu a declarat că România va avea o grupă echilibrată pentru preliminariile Campionatul European, dar el este optimist pentru calificarea la turneul final din 2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că suntem într-o grupă echilibrată, dar Spania e favorita principală. Din prima urnă valorică, Spania era cea mai puternică, alături de Franţa şi de Belgia. Suedia este o adversară puterincă, dar cu care ne putem bate de la egal la egal, la fel şi Norvegia. Până la urmă, să te califici la un turneu final trebuie să te baţi cu cele mai bune echipe, nu poţi să te califici jucând doar cu Malta şi Feroe”, a declarat Chipciu, conform frf.ro.

Naţionala României va evolua în grupa F, alături de Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe şi Malta, în preliminariile Campionatului European din 2020, conform tragerii la sorţi de duminică, de la Dublin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.