Chindia Târgovişte a fost învinsă, duminică, la Buzău, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), în etapa a XXVII-a a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

A marcat: Raspopovici '75

0-1, min. 75: V. Gheorghe a centrat din corner, de pe partea dreaptă, iar Raspopovici a trimis cu capul balonul în poartă.

Au evoluat echipele:

Chindia: Aioani - Căpuşă, Piţian, Celea, Dinu - Raţă (Berisha '84), Iacob - Neguţ, Diaz (D. Popa '57), Dumitraşcu (M. Costea '84) - D. Florea (Neicuţescu '76). Antrenor Emil Săndoi;

Astra: Lazar - Raspopovici, Hugo Sousa, Graovac, David Bruno - Canadija, Boe-Kane, Pahonţu (Wuthrich '10, Crepulja '68) - Merloi (Stahl '56), Krpici (Montini '68), Răduţ (V. Gheorghe '56). Antrenor Eugen Neagoe.

Cartonaşe galbene: Diaz '14, Iacob '20 / Boe-Kane '33.

Arbitri: Sebastian Colţescu – Ciprian Florin Danşa, George Florin Neacşu – Bogdan Dumitrache;

Observator de arbitri: Vasile Bratu.

Meciul Chindia Târgovişte - Astra Giurgiu a început cu 50 de minute întârziere, din cauza unor probleme tehnice ale carului de transmisie TV.

După acest rezultat, Astra urcă pe locul 7, cu 35 de puncte, la două puncte de Academica Clinceni, de pe locul 6, de play-off.

Chindia coboară pe de pe locul 7 pe 8, tot cu 35 de puncte.

Lider este FCSB, cu 60 de puncte, urmată de CFR Cluj, cu 57 de puncte, şi de CS U Craiova, cu 53 de puncte. CFR Cluj va juca în această seară, acasă, cu Poli Iaşi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.