Clubul Chelsea a refuzat o a treia ofertă făcută de FC Barcelona pentru transferul mijlocaşului ofensiv Willian, în valoare de 62 de milioane de euro (55 de milioane de lire sterline), informează SkySports.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chelsea nu se lasă înduplecată uşor să-l cedeze pe fotbalistul brazilian, fost elev al lui Mircea Lucescu la Şahtior Doneţk, deoarece este aproape să mai piardă doi jucători importanţi, Courtois şi Hazard, care sunt în negocieri avansate cu Real Madrid.

Pe de altă parte, Barcelona îl doreşte cu insistenţă de Willian, fotbalist de 29 de ani pentru care negociază de mai mult de trei luni. Catalanii au pus iniţial pe masă suma de 50 de milioane de lire sterline (56 milioane de euro), apoi au crescut-o la 53 de milioane de lire sterline, pentru a oferi 55 de milioane de lire sterline a treia oară.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Willian este legitimat la Chelsea Londra din 2013, când a fost transferat de la Anji Mahacikala. El a jucat de atunci în 236 de meciuri şi a înscris 44 de goluri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.