Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a recunoscut că nu totul a fost perfect pentru suporteri la finala Ligii Campionilor, care s-a disputat la Istanbul, informează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fanii echipei Manchester United au avut probleme cu transportul tre Stadionull Ataturk la partida din 10 iunie cu Inter Milano. În plus, ei au semnalat problema lipsei toaletelor şi a accesului limitat la apă.

Football Supporters Europe strânge mărturii ale fanilor pentru a întocmi un raport care va fi prezentat UEFA.

La Congresul Suporterilor de Fotbal din Europa, la Manchester, Ceferin a spus că finalele din acest an ale competiţiilor masculine şi feminine “au demonstrat că UEFA a învăţat din greşelile din trecut”, însă a adăugat: “Suntem conştienţi că la Istanbul nu a fost totul perfect şi categoric nu subestimez problemele întâmpinate de unele persoane. Dar hai să continuăm să muncim împreună pentru a îmbunătăţi ce putem îmbunătăţi. Mă gândesc în special la transport, la înţelegerea mai bună a primirii suporterilor cu handicap şi a accesului la apă şi la toalete pentru toată lumea. Vă asigur că finala LC de anul viitor, de pe Wembley, şi Euro 2024 vor fi o experienţă unică pentru suporteri”.

Forrmaţia Manchester City a câştigat, la 10 iunie, pentru prima dată principala competiţie intercluburi europeană, Liga Campionilor, învingând Inter Milano, scor 1-0, în finala disputată la Istanbul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.