Gimnastul rus Nikita Nagornîi a câştigat, vineri, medalia de aur la individual-compus, la CE de la Basel. România nu a avut niciun gimnast în această finală şi nu va avea nici în finalele pe aparate, de sâmbătă şi duminică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nagornîi a încheiat cu un total de 88.032 puncte.

Pe podium au mai urcat David Beliavski (85.864, Rusia) şi Ilia Kovtun (84.864, Ucraina).

Competiţia similară feminină, tot vineri, le-a avut pe podium pe Viktoria Listunova (56.731 puncte), urmată de Angelina Melnikova (55.432), ambele din Rusia, şi pe britanica Jessica Gadirova (55.100).

Nici în această finală, România nu a avut reprezentare, după ce Larisa Iordache a fost nevoită să se retragă. Ea a acuzat probleme renale şi o stare subfebrilă, iar vineri se afla încă în spital.

Iordache ar putea concura în finalele la sol şi bârnă, duminică, dacă medicii vor considera că starea de sănătate îi va permite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.