Gimnasta Maria Ceplinschi s-a clasat, duminică, pe locul 5 în finala la sol, la CE de la Basel. România a încheiat fără medalie această ediţie, după retragerea Larisei Iordache din trei finale, din cauza problemelor de sănătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Medalia de aur la sol a fost câştigată de Jessia Gadirova (Marea Britanie, 13.966). Pe podium au mai urcat rusoaica Angelina Melnikova (13.900) şi Vanessa Ferrari (Italia, 13.600).

Cu nota 12.966, Maria Ceplinschi s-a clasat pe locul 5, după ce în calificări a fost prima rezervă şi a beneficiat de loc în finală ca urmare a retragerii Larisei Iordache.

Larisa Iordache a părăsit, sâmbătă, spitalul în care a fost internată miercuri, după calificările din cadrul CE de la Basel, şi nu a mai putut lua startul în finalele în care era calificată (individual-compus, sol şi bârnă) din cauza unei crize renale, care a necesitat administrarea unor antibiotice puternice.

Iordache s-a calificat, miercuri, la JO de la Tokyo, după ce a ocupat al doilea loc calificant la individual-compus.

La masculin, România nu a avut niciun gimnast calificat în finale.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.