Atacantul uruguayan al echipei PSG, Edinson Cavani, nu va evolua în meciul de sâmbătă, din deplasare, cu Caen, din campionat şi, probabil, nici în întâlnirea retur din optimile Ligii Campionilor, cu Manchester United.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Edi revine cu echipa la antrenamentul de azi (n.r. - vineri). E prima dată. Nu ştiu dacă va face toată şedinţa de pregătire sau numai o parte. Am fost un pic prea optimist data trecută (n.r. - în urmă cu câteva zile, când a spus că atacantul va fi apt de joc în curând), este greşeala mea. Nu putem să ne asumăm riscuri cu el, este prea important pentru noi. Suntem foarte bucuroşi că încearcă să facă antrenamentul cu echipa. Dacă sunt realist, pot spune că este prea, prea, prea scurt pentru Manchester. Iar pentru mâine, nici nu se pune problema", a declarat antrenorul Thomas Tuchel, potrivit lefigaro.fr.

Cavani s-a accidentat la şold la 9 februarie şi nu a jucat în prima manşă cu Manchester United, pe Old Trafford, la 12 februarie, când parizienii, şi fără Neymar, de asemenea accidentat, s-au impus cu 2-0. Returul este miercuri, pe Parc des Princes.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.