Jucătoarea franceză Caroline Garcia, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-3, 6-4, de croata Donna Vekici, locul 45 WTA, în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier de la Tokyo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vekici s-a impus după un meci care a durat o oră şi 15 minute.

Astfel, turneul de la Tokyo a rămas fără principalele favorite, după ce daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, a părăsit competiţia, joi, în optimi.

În schimb, sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 4, a trecut în semifinale, nu însă fără emoţii. Ea a învins-o, cu scorul de 6-1, 6-7 (5), 7-6 (4), pe americanca Alison Riske, locul 75 WTA, venită din calificări.

Pliskova a fost nevoită să salveze două mingi de meci, la scorul de 5-6, în decisiv, pe serviciul adversarei.

Vekici şi Pliskova se vor întâlni în semifinale.

Cealaltă partidă din penultimul act va fi stabilită după meciurile Camila Giorgi (Italia), locul 37 WTA - Victoria Azarenka (Belarus), locul 63 WTA, şi Naomi Osaka (Japonia), locul 7 WTA şi cap de serie numărul 3 - Barbora Strycova (Cehia), locul 25 WTA şi cap de serie numărul 8.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.