Echipajul feminin de opt plus 1 al României a obţinut, duminică, medalia de aur, la Campionatele Europene de canotaj, de la Varese (Italia).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipajul tricolor, format din sportivele Maria-Magdalena Rusu, Viviana-Iuliana Bejinariu, Georgiana Dedu, Maria Tivodariu, Ioana Vrînceanu, Amalia Bereş, Mădălina Bereş, Denisa Tîlvescu, Daniela Druncea, a încheiat cursa cu timpul de 6:06.67 minute. Pe podium au mai urcat Olanda (6:09.98) şi Rusia (6:14.40).

Tot duminică, Gianina Beleagă a obţinut medalia de argint la vâsle simplu, echipajul de dublu rame feminin (Adriana Ailincăi şi Iuliana Buhuş) a încheiat tot cu medalie de argint, cel de dublu vâsle feminin ( Nicoleta-Ancuţa Bodnar şi Simona Geanina Radiş) a câştigat medalia de aur, iar un alt argint a venit de la echipajul de patru rame masculin (Mihăiţă-Vasile Ţigănescu, Mugurel Vasile Semciuc, Ştefan-Constantin Berariu, Cosmin Pascari).

Delegaţia României la Campionatele Europene de la Varese numără 46 de sportivi, în 13 echipaje feminine şi masculine.

La ediţia precedentă, România a câştigat şase medalii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.