Căpitanul CFR Cluj, Mario Camora, a declarat, duminică seară, că echipa sa a avut o atitudine corectă la meciul cu Universitatea Craiova, subliniind că îşi doreşte foarte mult să câştige un nou titlu în Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un meci echilibrat, s-a văzut că erau echipe candidate la titlu, parcă fiecare aşteptau greşeala celuilat. Echipa a avut o atitutine corectă, pe care trebuie să o avem până la final. Dorinţa noastră este să luăm din nou titlu, depindem numai de noi şi asta e un aspect important. Va fi foarte greu, dar ne dorim să foarte mult un nou titlu. În play-off va fi diferit, vorbim de experienţă, dorinţă şi foame de trofeu. Eu pentru asta lucrez în fiecare zi, să pun capul pe pernă liniştit, să fiu mulţumit de mine şi să câştig trofee", a declarat Camora la Digisport.

Formaţia CFR Cluj a remizat, duminică seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Universitatea Craiova, în etapa a XXX-a, ultima a sezonului regulat al Ligii I. Clujenii încheie sezonul regulat pe locul doi în clasament, iar oltenii termină pe poziţia a treia.

În minutul 5, un gol al clujenilor a fost anulat pentru ofsaid.

Tot în prima repriză, gazdele au ratat trei ocazii importante, trimiţând mingea în bară. Şi CFR Cluj a avut o bară.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.