Căpitanul echipei CFR Cluj, Mario Camora, a declarat, marţi seară, că jucătorii clujeni ar fi meritat mai mult respect de-a lungul acestui sezon din Liga I, încununat cu un nou titlu de campioană a României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne simţim foarte fericiţi, a fost un sezon foarte greu. Trebuie toţi să fie mândri de noi. A fost greu când s-a oprit campionatul, lumea a stat acasă, dar acum sperăm să nu mai avem covid şi să vină şi lumea la stadion. Am auzit că suntem bătrâni, că nu mai puteam, dar echipa asta de bătrâni, care nu mai putea, a luat din nou campionatul. Meritam mai mult respect", a declarat Camora la Digisport.

Formaţia CFR Cluj a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Botoşani, şi a câştigat al patrulea titlu consecutiv de campioană a României şi al şaptelea din istoria sa.

 

 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.