După prelungirea până în 2026 a contractului lui Carlo Ancelotti, fanii echipei Real Madrid au mai primit, vineri, o veste bună. Internaţionalii Eduardo Camavinga (21 de ani) şi Vinicius Junior (23 de ani) au revenit la antrenamentul colectiv al madrilenilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vinicius s-a accidentat la coapsa stângă pe 16 noiembrie, în meciul cu Columbia (1-2), în preliminariile zonei sud-americane pentru Cupa Mondială din 2026. Brazilianul, care marcase deja şase goluri în acest sezon, a lipsit de atunci de la şapte meciuri ale lui Real Madrid.

Eduardo Camavinga a fost de asemenea indisponibil pentru aceste meciuri. Mijlocaşul şi-a rupt ligamentul lateral al genunchiului drept în timpul unui antrenament cu echipa naţională a Franţei, la mijlocul lunii noiembrie.

De asemenea, Real se va putea baza pe Arda Güler (care încă nu a jucat niciun minut pentru noul său club) şi Dani Carvajal.

Los Merengues, la egalitate de puncte cu Girona în fruntea La Liga, revin în campionat pe 3 ianuarie, când vor primi vizita celor de la Mallorca.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.