Federaţia Franceză de Tenis (FFT) a anunţat, marţi, într-un comunicat de presă, că meciurile din calificările turneului de la Roland Garros se vor desfăşura cu porţile închise, în perioada 24-28 mai, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, 32 de jucătoare vor fi acceptate în plus, ridicând tabloul feminin al calificărilor la 128 de locuri, la fel ca la masculin. Obiectivul este "de a sprijini o categorie de jucătoare afectate în mod special de criza legată de Covid-19”, a explicat FFT.

Organizatorii au mai anunţat că tabloul de dublu-mixt, absent la ultima ediţie, din cauza situaţiei sanitare, va reveni în acest an, în care, totuşi, vor fi acceptate doar 16 echipe, faţă de 32 de obicei.

Meciurile de pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros se vor desfăşura între 30 mai şi 13 iunie, o săptămână mai târziu decât era prevăzut, cu scopul de a maximiza şansele ca turneul să se poată desfăşura în faţa celui mai mare număr posibil de spectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.