Federaţia Internaţională de Haltere a anunţat, sâmbătă, că a primit aprobarea CIO pentru prelungirea calificărilor olimpice cu încă un an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Toate rezultatele şi clasamentele în vigoare la data întreruperii competiţiilor din cauza pandemiei Covid-19 vor române valabile, fără modificări, potrivit forului internaţional de profl.

Decizia a adus bucurie şi la FR Haltere.

”Veşti bune de la Lausanne! Toate rezultatele şi clasamentele obţinute de halterofili în timpul evenimentelor de calificare, organizate înainte de suspendarea perioadei de calificare, vor fi păstrate fărăa modificări. În perioada de calificare suplimentară, care va dura de la 1 octombrie 2020 până la 30 aprilie 2021, vor fi organizate evenimentele programate iniţial şi anulate, în contextul pandemiei”, au transmis oficialii FR Haltere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.