Echipa naţională a Ucrainei a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-0, echipa naţională a Macedoniei de Nord, într-un meci din grupa C a preliminariilor Euro 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ucraina a reuşit o nouă victorie în grupa C, învingând Macedonia de Nord. La Praga, pe EPET Arena, Sudakov a deschis scorul, din pasa lui Zinchenko, în minutul 30, pentru ca în minutul 90+5 Karavayev să înscrie superb aducând victoria echipei sale. Cu două etape înainte de finalul meciurilor din grupă, Ucraina are şase meciuri disputate şi 10 puncte, ocupând poziţia secundă în clasament, la trei puncte în spatele Angliei (13 puncte din cinci meciuri).

La Belfast, Irlanda de Nord a dominat pe San Marino şi a obţinut o victorie cu 3-0. Paul Smyth a deschis scorul în minutul 5, iar Josh Magennis a făcut 2-0 în minutul 11. Gazdele au mai avut un gol anulat pentru ofsaid, în prima repriză, şi au stabilit scorul final în minutul 81, prin doi jucători intraţi în repriza secundă. Conor Washington a şutat, Elia Benedettini a respins, iar Conor McMenamin – intrat de numai două minute – a marcat.

Irlanda de Nord  este penultima în grupa H, cu şase puncte, urmată de San Marino – fără punct şi fără gol marcat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.