Echipa naţională a Ţărilor de Jos a învins luni, în deplasare, scor 1-0, echipa naţională a Greciei, în grupa B a calificărilor pentru Euro 2024. Meciul de la Bruxelles, dintre Belgia şi Suedia, a fost întrerupt la pauză după atentatul din capitala belgiană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Atena, olandezii au primit un penalti la un fault asupra lui Van Dijk, dar au ratat în minutul 28, prin Weghorst. Oaspeţii au mai primit o lovitură de pedeapsă în minutul 90+1, la un fault în careu asupra lui Dumfries. De această dată a executat Virgil Van Dijk şi a marcat golul victoriei olandeze. Ţările de Jos au egalat Grecia în clasamentul grupei B şi au trecut pe locul secund, cu 12 puncte, având prima şansă la calificare.

Meciul de la Bruxelles, dintre Belgia şi Suedia a fost întrerupt la pauză, după ce suedezii se pare că nu au mai vrut să intre pe teren, aflând despre compatrioţii care au căzut victimă teroriştilor în atentatul care s-a petrecut în apropierea stadionului King Baudouin.

Rezultate înregistrate luni, în calificările Euro 2024:

Grupa B: Grecia - Ţările de Jos 0-1 (Van Dijk 90+3);

Grupa B: Gibraltar – Irlanda 0-4 (Ferguson 8, Johnston 28, Doherty 60, Robinson 80);

Grupa F: Belgia – Suedia întrerupt la pauză, când scorul era 1-1 (Lukaku 31 penalti / Gyokeres 15);

Grupa F: Azerbaidjan – Austria 0-1 (Sabitzer 48 penalti);

Grupa J: Luxemburg – Slovacia 0-1 (Duris 77);

Grupa J: Bosnia – Portugalia 0-5 (Cristiano Ronaldo 5 penalti, 20, Bruno Fernandes 25, Joao Cancelo 32, Joao Felix 41);

Grupa J: Islanda – Liechtenstein 4-0 (Sigurdsson 22 penalti, 49, Finnbogasson 44, Haraldsson).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.