Mijlocaşul Andreias Calcan şi-a reziliat, marţi, contractul cu gruparea Poli Iaşi, la cererea lui, informează clubul moldovean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În urma cererilor depuse de către jucătorul Andreias – Cristian Calcan, precum şi de către  preparatorul fizic Riccardo Proietti, ACSM Politehnica Iasi a aprobat solicitările acestora de reziliere, pe cale amiabilă, a contractelor de muncă, pe care aceştia le aveau cu gruparea ieşeană. Decizia intră în vigoare începînd cu data de astăzi, 27 aprilie 2021. Apreciem toate eforturile depuse de către cei doi în folosul echipei noastre şi le dorim mult succes în continuare", se arată în comunicatul semnat de preşedintele Consiliului de Administraţie, Leonid Antohi.

Potrivit gsp.ro, Calcan a avut un conflict cu antrenorul Nicolo Napoli, care l-ar fi făcut "jucător de rahat".

Andreias Calcan, în vârstă de 27 de ani, era la Poli Iaşi din septembrie 2020. El a mai jucat la Ujpest, FC Viitorul, Willem II, Almere City, FC Dordrecht şi U Cluj.

Calcan a jucat în 24 de meciuri în toate competiţiile pentru ieşeni şi a marcat cinci goluri, în acest sezon.

În urma cererilor depuse de către jucătorul Andreias – Cristian Calcan, precum şi de către  preparatorul fizic Riccardo Proietti, ACSM Politehnica Iasi a aprobat solicitările acestora de reziliere, pe cale amiabilă, a contractelor de muncă, pe care aceştia le aveau cu gruparea ieşeană. Decizia intră în vigoare începînd cu data de astăzi, 27 aprilie 2021.

Apreciem toate eforturile depuse de către cei doi în folosul echipei noastre şi le dorim mult succes în continuare.
<
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.