Cadavrul unui bărbat în vârstă de 42 de ani, Antonio Scotto Di Luzio, locuitor din Bacoli, a fost găsit în interiorul parcării abandonate de sub tribuna rezervată oaspeţilor de la stadionul Diego Armando Maradona, unde s-a disputat duminică seară meciul dintre Napoli şi Milan, informează Gazzetta dello Sport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit sursei citate, un prieten al victimei ar fi declarat poliţiei că ambii s-au strecurat în stadion printr-un tunel, încercând să ajungă în tribună fără bilet la meci. Victima a mers prima şi s-a urcat pentru a încerca să ajungă mai sus în stadion, dar a căzut de la o înălţime de aproximativ 20 de metri. Accesul prietenului său a fost blocat de o grindă căzută, iar acesta a renunţat să mai încerce să intre.

A fost declanşată o anchetă în acest caz. Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca totul să se fi întâmplat altfel decât descrie prietenul victimei.

Pe teren, Napoli a terminat la egalitate cu Milan, scor 2-2, în Serie A.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.