Mihalea Buzărenescu consideră valoarea jucătoarelor şi atmosfera din lotul tricolor drept atuurile echipei României în înfruntarea cu Franţa din Cupa Federaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Trebuie să ne adaptăm foarte bine la suprafaţă şi la publicul francez şi să jucăm bine pe zgură. A început sezonul pe zgură şi trebuie să fim bine pregătite. Se poate face diferenţa şi la simplu, şi la dublu, depinde de scorurile după simplu. Cred că echipa noastră de dublu este foarte puternică, oricare va fi ea sigur va aduce un punct, bănuiesc. Francezii sunt patrioţi, vor ţine cu echipa lor şi vor încerca să ne facă să nu ne mai concentrăm foarte mult, dar cred că cehii sunt mult mai puternici, pentru că în Cehia este foarte dezvoltat tenisul şi vin în număr mai mare. Şi noi vom avea susţinători mult mai mulţi decât la Ostrava, aşa că ne vom adapta mult mai bine şi nu cred că vom avea probleme dacă vor fi împotriva noastră aşa de mult. Avem jucătoare foarte bune, foarte experimentate şi suntem în Top. Cred că suntem toate într-o formă crescendo, niciodată în tenis nu poţi avea aceeaşi forma mereu, tot timpul ai urcuşuri şi coborâşuri. Faptul că suntem unite şi ne înţelegem foarte bine, asta creează o atmosferă foarte plăcută şi ne face să fim mult mai relaxate şi mult mai concentrate în acelaşi timp pe meci, nu pe alte lucruri extra", a declarat Buzărnescu, la Aeroportul International Henri Coandă.

Întâlnirea Franţa - România din semifinalele Cupei Federaţiei va avea loc în sâmbătă şi duminică, la Rouen.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.