Mihaela Buzărnescu a declarat, sâmbătă, că ar accepta să fie înlocuită în meciul al doilea de simplu, din întâlnirea cu Cehia, din FedCup, după ce a fost învinsă de Karolina Pliskova, cu scorul de 6-1, 6-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt pregătită, mă simt bine, abia aştept să joc, dacă voi fi eu. Dacă nu voi fi eu, voi fi acolo să susţin echipa, pentru că de asta suntem aici, ca echipa să câştiga la finalul celor două zile. Nu contează că joc sau nu joc eu", a spus Buzărnescu.

Jucătoarea română a afirmat că a fost suprinsă în meciul cu Karolina Pliskova de serviciul sportivei din Cehia, cu care aceasta s-a scos în momentele dificile.

"Chiar dacă primul set a fost 6-1 pentru ea, ghemurile au fost foarte apropiate, mai ales primele 3-4, am avut câteva mingi de break şi de fiecare dată ea s-a scos cu serviciul, şi-a creat acest avantaj şi mi-a părut rău că nu am reuşit să fructific măcar una dintre ele. În setul al doilea, am încercat să fiu mult mai agresivă, să iau iniţiativa şi să nu o las pe ea, pentru că îi plăcea dacă avea ea iniţiativa. Am fost aproape, dar ea este o jucătoare de Top 5 mondial, cu rezultate foarte bune în ultimele două luni. Eu vin după o accidentare în care am stat câteva luni fără să joc şi sunt bucroasă că mă pot mişca atât de bine pe teren ca înainte. Sunt acolo, cu ele. Mi-aş fi dorit să pot să variez mai mult jocul, cred că am pus în teren cam 75 la sută din ceea ce mi-am propus. Am fost surpinsă de un joc foarte bun, nu aveam de unde să ştiu cât de bine va servi ea şi cât de bine va juca. Nu mi s-a părut o suprafaţă rapidă, mi s-a părut o suprafaţă medie, dură, nu sărea mingea foarte mult, pe mine nu m-a dezavantajat deloc şi nici lumina nu m-a deranjat. Am fost acomodată, m-am simţit bine pe teren", a declarat Buzărnescu, potrivit Telekom Sport.

Karolina Pliskova, locul 5 WTA, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-1, 6-4, pe Mihaela Buzărnescu, locul 29 WTA, iar Simona Halep, locul 3 WTA, a trecut, cu scorul de 6-4, 6-0, de Katerina Siniakova, locul 44 WTA, în întâlnirea din sferturile de finală ale Grupei Mondiale a Cupei Federaţiei. După prima zi a întrecerii, Cehia şi România sunt la egalitate, scor 1-1.

Duminică, de la ora 14.00, vor avea loc meciurile:

Karolina Pliskova - Simona Halep;

Katerina Siniakova - Mihaela Buzărnescu.

Partida de dublu va avea loc duminică, după încheierea meciurilor de simplu. Astfel se vor întâlni Katerina Siniakova / Barbora Krejcikova - Irina Begu / Monica Niculescu.

Căpitanii celor două echipe pot efectua modificări în rândul jucătoarelor care vor evolua duminică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.