Echipa germană Bayern Munchen a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 4-2, formaţia Heidenheim, în etapa a 11-a din Bundesliga. Harry Kane a marcat două goluri pentru bavarezi, care sunt lideri, din nou.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bayern a condus cu 2-0 la pauză, după două goluri marcate de Harry Kane, lider în clasamentul golgeterilor cu 17 reuşite în 11 meciuri, un nou record pentru Bundesliga. Gazdele au trecut însă prin emoţii mari în repriza secundă, Heidenheim egalând în numai trei minute prin Tim Kleindienst şi Jan-Niklas Beste. Raphael Guerreiro a marcat însă primul său gol pentru bavarezi, aducându-şi echipa în avantaj în minutul 72 şi Eric Maxim Choupo-Moting a stabilit scorul final în minutul 85. A fost 4-2 pentru Bayern Munchen, care revine pe primul loc în clasament, cu 28 de puncte, în timp ce Heidenheim ocupă poziţia 13, cu 10 puncte.

Rezultate înregistrate sâmbătă, în etapa a 11-a din Bundesliga:

Bayern Munchen – Heidenheim 4-2 (Kane 14, 44, Guerreiro 72, Choupo-Moting 85 / Kleindienst 67, Beste 70);

Augsburg – Hoffenheim 1-1 (Demirovic 53 / Weghorst 23);

VfB Stuttgart – Borussia Dortmund 2-1 (Undav 42, Guirassy 83 / Fullkrug 36);

Darmstadt – FSV Mainz 0-0.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.