Echipa germană Bayern Munchen a pierdut sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-3, meciul disputat în etapa a 33-a în compania formaţiei RB Leipzig şi poate pierde titlul. Hertha Berlin a retrogradat sâmbătă, matematic, din Bundesliga, după 1-1 cu VfL Bochum

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bayern Munchen a marcat în prima repriză, prin Serge Gnabry, în minutul 25, dar nimeni nu se aştepta la ceea ce avea să se întâmple în repriza secundă. În minutul 65 a egalat Konrad Lainer, iar în minutul 76 a marcat şi Christopher Nkuku. Oaspeţii conduceau cu 2-1, iar în minutul 86 au primit şi un penalti, pe care l-a transformat Dominik Szoboszlai. 3-1 pentru RB Leipzig, care şi-a securizat poziţia a treia a podiumului, în timp ce Bayern rămâne, deocamdată, lider în Bundesliga, cu 68 de puncte, însă acum prima şansă la titlu o are Borussia Dortmund. Pentru RB Leipzig a fost prima victorie din istorie pe terenul lui Bauyern Munchen.

Hertha Berlin avea nevoie de victorie cu VfL Bochum, pe teren propriu, pentru a mai putea păstra o fărâmă de speranţă în ceea ce priveşte salvarea de la retrogradare. Numai că această victorie nu a venit chiar dacă Lucas Tousart a deschis scorul pentru gazde în minutul 63. Oaspeţii au egalat în al patrulea minut de prelungire al meciului, prin Keven Schlotterbeck, iar berlinezii părăsesc Bundesliga după zece sezoane.

Union Berlin a pierdut la Hoffenheim, sor 2-4, dar se află pe ultima poziţie calificantă pentru Liga Campionilor.

Rezultate înregistrate sâmbătă, în etapa a 33-a din Bundesliga:

Hoffenheim – Union Berlin 4-2; Hertha Berlin – VfL Bochum 1-1; Schalke 04 – Eintracht Frankfurt 2-2; Werder Bremen – FC Koln 1-1; Bayern Munchen – RB Leipzig 1-3.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.